Babalu Park – Babalu Aktif Eğlence Parkı Nerede Nasıl Gidilir – Giriş Ücreti – Başakşehir İstanbul

Babalu Park – Babalu Aktif Eğlence Parkı Nerede Nasıl Gidilir – Giriş Ücreti – Başakşehir  İstanbul

babalu-park-nerede

Babalu Park

1.350 m²’lik kapalı bir alanda kurulan Babalu Aktif Eğlence Parkı, Türkiye’de ilk defa çocuklara kendi enerjilerini sonuna kadar kullanarak oynayabilecekleri yeni bir oyun alanı sunuyor.

babula-aktif-eglence-parki

 Birbirinden farklı oyun ünitelerinin yer aldığı geniş oyun alanının yanı sıra Babalu Cafe’de çocuklar ve aileleri için lezzetli ve sağlıklı menüler hazırlanıyor.babula-cocuk-eglence-parki-giris-ucretleri

 Almanya’da üretilen ve ithal edilen parktaki tüm oyun üniteleri, çocukların güvenli bir şekilde oynayabilmesi için tasarlandı. Park, 2-12 yaş arasındaki tüm çocukları hava koşulları nasıl olursa olsun oyuna, eğlenceye ve hareket etmeye davet ediyor!babula-par babula-park-nerede babula-park-nasil-gidilir-bilet-fiyatlari babula-parki-resimleri babula-park-iletisim-adresi-kroki-haritasi babalu-park-nerede

 

ÇILIŞ VE KAPANIŞ SAATLERİ

 

Babalu Park artık Pazartesi’leri de açık!

 

Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe:

10:00 – 20:00

Cuma:

10:00 – 22:00

Cumartesi:

10:00 – 22:00

Pazar:

10:00 – 20:00

Tatil ve bayramlarda:

10:00 – 22:00

Yaz sezonunda (her gün):

12:00 – 22:00

 

8 ve 8 yaş üstü çocuklar, aileleri tarafından imzalanmış bir form sayesinde Babalu’da tek başlarına oynayabilirler.

 

ULAŞIM

Babalu Aktif Eğlence Parkı
Mimar Sinan Caddesi Arterium 2. Bölüm No: 13/A
Arterium Alışveriş Caddesi
Başakşehir İstanbul

0530 264 84 26
0212 485 17 75
info@babalu.com.tr

Toplu Taşıma ile Parka Ulaşım:

78ZB Zeytinburnu, 89C Taksim, 98 Bakırköy, 146M Mecidiyeköy, 146B Eminönü

Ayrıca Şirinevler, Sefaköy ve Yenibosna’dan parka ulaşan minibüs hatları bulunmaktadır

Arabayla Ulaşım

Tem Yolu`ndan (her iki yönden):

İkitelli sapağıdan çıktıktan sonra önünüze gelen Bankalar Caddesi`nde Başakşehir 1. 2. Etap levhasını takip ederken, levhalar sizi bir alt geçide kadar getirecek ve alt geçidin bitimindeki ışıkklardan sağa doğru devam ettiğinizde Arterium Alışveriş Caddesi`ne ve Babalu Park`a ulasacaksiniz.

 

E5`den:

Basın Ekspres yolundan Başakşehir – İkitelli yönüne doğru devam ederek çıkacağınız bankalar caddesi`nde Başakşehir 1.2. Etap levhalarini takip ederken, levhalar sizi bir alt geçide getirecek ve alt geçidin bitimindeki ışıklardan sağa doğru devam ettiğinizde Arterium Alışveriş Caddesi`ne ve Babalu Park`a ulaşacaksınız.

 

Navigation ile ulaşmak için:

İstiklal Caddesi No.15 / Başakşehir / İstanbul (Bu noktaya geldiğinizde Babalu Park’ı Arterium Alışveriş Caddesinde Migrosun yanında bulabilirsiniz)

Toplu Taşıma İle Ulaşım

Otobüs Veya Minibüs İle:

78ZB Zeytinburnu, 89C Taksim, 98 Bakırköy, 146M Mecidiyeköy, 146B Eminönü
Ayrıca Şirinevler, Sefaköy ve Yenibosna’dan parka ulaşan minibüs hatları bulunmaktadır.

Metroyla Ulaşım

Otogar- Bağcılar- Başakşehir- Metrokent metro M3 hattını kullanarak ulaşabilirsiniz. Başak Konutları durağında inip “Başakşehir 1. Etap” çıkışını kullanabilirsiniz. Shell benzin istasyonundan sonra sola dönüp 100 metre yürüdükten sonra sağa döndüğünüzde İstiklal Caddesi’ne girmiş olacaksınız. O yolu dümdüz devam ettiğinizde yaklaşık 500 metre sonra Burger King’i göreceksiniz. Burger King’in hemen yanından sola döndüğünüzde aşağıda önce Migros’u hemen yanında da Babalu Park’ı görebilirsiniz.

Babalu Aktif Eğlence Parkı, Babalu Aktif Eğlence Parkı giriş ücreti, Babalu Aktif Eğlence Parkı nerede, Babalu Aktif Eğlence Parkına nasıl gidilir, Babalu park, Babalu park Başakşehir, Babalu park giriş ücreti, Babalu park İstanbul, Babalu park nerede, Babalu park resimleri, Babalu parka nasıl gidilir

Yorum bırakın